Gladsaxe har potentiale til langt mere

Erhvervsmand og familiefar

Jeg er tømrermester med 150 ansatte

Til daglig arbejder jeg i det tømrerfirma, som jeg startede hjemme i Bagsværd for 20 år siden. Dengang var vi tre medarbejdere: En møbelpolstrer, en vvs-mand og mig selv. Ambitionen var at skabe Københavns bedste tømrerfirma. I dag har jeg 150 medarbejdere og vi bygger overalt i Storkøbenhavn.

Efterfølgende har jeg startet mange andre firmaer inden for byggeri og ejendomme.

Jeg har ca 30 lærling og vi giver plads til mange forskellige mennesker.

Jeg har været aktiv i erhvervspolitik i mange år og været med til rigtigt mange overenskomstforhandlinger på byggeriets området. Jeg tror, jeg har et godt ry hos 3F - også selv om vi ofte er uenige. Men vi er enige om at overholde spillereglerne og holde en god tone.

Thumbnail

Alle skal have en chance

Jeg sidder i Byrådet for Venstre – af den enkle grund, at jeg gerne vil gøre Gladsaxe til et endnu bedre sted at bo: Mere velfærd og lavere skatter.

6 børn og 2 børnebørn

Jeg er gift med Rigmor og vi har boet i Bagsværd i næsten 25 år. Tilsammen har vi 6 børn i alderen 18 - 31 år. Da børnene var mindre havde vi stor glæde af Gladsaxe kommunes mange tilbud til børnefamilier og børnene har gået til en lang række forskellige sportsgrene, mange forskellige fritidsaktiviteter og musikundervisning.